POP UP på BAS torsdag 26. mars kl. 19.00

Bergen Arkitekthøgskole åpner dørene for byens arkitekter torsdag 26. mars kl. 19.00. Temaet for kvelden er BAS bygger, og vi får innblikk i byggeprosjekter i og utenfor skolen.

Skolelokalene gjennomgår stadige endringer og studentprosjekter gjør seg synlige i byen, nå sist med Tubakuba på Fløyen. Masterstudentene har sine midtsemestergjennomganger samme dagen, og det vil bli anledning til å se utstilte prosjekter og bli bedre kjent med lokalene.


Vi møtes på BAS-biblioteket, der det vil bli servert vin og andre forfriskninger så lenge det rekker. Biblioteket vil gjerne benytte anledningen til å presentere sitt tilbud for arkitektstanden i byen. Tirsdager og torsdager alle uker er det kveldsåpent bibliotek, for de som ønsker å benytte seg av det. Nyhet for denne kvelden er det nyoppstartede møtekonseptet Katapult, som vil bidra med arkitektonisk høyttenkning i byen vår i tiden framover, med base på BAS-biblioteket.

Vel møtt!

 


Katapult - for arkitekter underveis

Katapult er et åpent møtekonsept for arkitekter, arkitektstudenter, og andre med interesse for arkitektur i Bergen. Med base i biblioteket på BAS, er Katapult et sted for arkitektonisk høyttenking, samtale og undring - et møtested med høy takhøyde.

Annenhver torsdag inviterer vi kjente og ukjente stemmer fra arkitektverdenen og utenfor til å dele erfaringer og tenke høyt sammen med oss. Vi lover spennende gjester og inspirerende tema!

Sett av datoene!
16. april
30. april
14. mai 
28. mai.