Billige billetter til BIT teatergarasjen 20.-22.mars

Her er tilbud på to stykker av amerikanske Annie Dorsen. Den første en nytolkning av Hamlet med den ikoniske Joan Macintosh fra 70tallets amerikanske avantgarde. Den andre et karaoke-arrangement med kjente politiske taler. Legg merke til at arrangementet ellers bare koster 50 kroner og er i samarbeid med Studentersamfunnet i Bergen. Dette kan bli en alle tiders festlig affære! Les mer.

Billettene som bestilles på denne eposten vil reserveres og kan så hentes ved forestillingslokalet innen 30min før arrangementet starter.


Velkommen skal dere være!


Annie Dorsen (USA) A Piece of Work
Onsdag 20. og torsdag 21. mars kl. 1900
Studio USF

Billettilbud kr 80,- (Full pris 220,-)
Svar innen mandag 18. mars

Heiner Müllers kjente Hamletmachine reduserte Shakespeares orginaltekst til 8-9 sider og åpnet teksten, et grep beskrevet som en multipliserende og syntetiserende kondensering. A Piece of Work er en digital hamletmaskin, en tekst- og scenografisampler. I stykkets gang, skaper computerne sammen med hovedrolleinnehaver, legenden Joan Macintosh, sin egen produksjon av Hamlet: nye scener og sanger, partitur og scenografi. A Piece of Work er en iscenestettelse av kopiering, gjentakelser, reproduksjon, dødelighet, flyt og avbrytelser. Den digitale Hamletmaskinen produserer ferske perspektiver på det humanistiske spørsmålet om selvbevisstheten, døden og det tilhørende spørsmålet om iscenesettelse.

 

«The person perfoming in front of you is dying in front of your eyes, as I am dying now. That is literally true, ivisibly so. But if you are suficciently patient, you will see it» (Herbert Blau).

www.anniedorsen.com


Annie Dorsen (USA) Spoken Karaoke
Fredag 22. mars
Tivoli, Kvarteret kl. 2000

Kr 50,- for alle: resulterer i medlemskap i Studenteramfunnet og inngang på resten av deres vårprogram
Svar innen tirsdag 19. mars og kom på reservasjonsliste på Kvarteret

Spoken Karaoke er et deltakerprosjekt, som inviterer oss til å fremføre politiske taler som vi ville sunget sanger i en karaokebar. Hundrevis av politiske tekster er tilgjengelige i karaokesystemet - på engelsk. Noen strofer kan man utenat allerede, så som "I have a dream,” “Mr. Gorbachev, tear down this wall,” “Ich bin ein Beliner,” osv. Publikum kan skrive seg opp på valgte taler i baren før forestillingen. En liste over talene vil forsøkes publisert i god tid. Forestillingen vises i samarbeid med Studentersamfunnet i Bergen.

See Studentersamfunnet.no for a very nice english version and details!

Mer om forestillingen i blå hyperlenker under.


Velkommen skal dere være!
Hjertelig hilsen Rune Salomonsen
--

facebook | youtube | twitter/teatergarasjen | twitter/oktoberdans