Bærekraftig Frokost 21. mars kl. 0800-1000: "Dyrk Bergen!"

Frokostmøte er eit samarbeid mellom Bergen kommune, Hordaland fylkeskommune og Fylkesmannens Landbruksavdeling, Husbanken, Høgskolen i Bergen og Bergen Arkitekthøgskole. Møta er gratis og opne for alle. Les meir.

Grønne tak, bygårder, fellesareal i gatetun og dyrking av matvarer. På frokostmøte lanseres ny nasjonal veileder for etablering og drift av parsellhager.

Bergen by vrimler av folk som vil dyrke og prøver ut sine grønne fingre i både de landlige strøkene og urbane kjernene av byen. Å drive fram grønne fellesareal i gatetun, på tak eller i parsellhager for dyrking av matvekster er et godt alternativ for en by mellom mange fjell og lite dyrkingsareal. Veien dit kan være enklere enn du tror! 

Tid: Onsdag 21. marsl. 08.00 – 10.00

Stad: Kantinen i Bergen Rådhus. Påmeldingsfrist .februar kl. 12.00. Kommunen har innført sikkerhetskrav. Kun påmeldte deltakere slipper inn i kantinen. Dørene stenges kl. 08.15.

 

Frist for påmelding er 20 mars kl. 12.00.

Ikke glem å melde deg på.

Vel møtt!

Lenke til program og påmelding:

https://husbanken.no/universell-utforming/bergen-berekraftig-frokost-dyrk-bergen/ 

Presentasjoner fra tidligere møter finn du på Bergen kommune sine nettside. https://www.bergen.kommune.no/aktuelt/tema/gronn-strategi/10772/10775