BAS deltar på Sandviksdagene lørdag 8. september 2018.

Bli med å bygg en Sandviksbod!

Vi skal lafte stokk for stokk av Sandviksboder 42B som tidligere har stått der Nye Sandviksvei suser forbi bensinstasjonen i dag.

Boden har siden 50-tallet stått i Åsane, men kommer nå tilbake til Sandviken og sammen med en gruppe av våre arkitektstudenter kan DU være med å bygge og diskutere hva den skal brukes til og hvor den bør stå. Studentene vil jobbe med bygget i løpet av hele høsten og tar med alle gode innspill i prosessen videre.

I tillegg blir det åpent bibliotek der vi viser studentmodeller av alternative fremtider for Kristainsholm og det blir mulighet for å bade fra kaien.

Biblioteket på BAS har åpent lørdag 8. september fra kl. 11-14, mens arrangementet, diskusjon og bygging av sjøbod, er åpent både lørdag 8. og søndag 9. september fra klokken 11 og utover, sted for byggingen er mellom Neumann Bygg og Norges Fiskerimuseum.

Åpent bibliotek og utstilling, Bergen Arkitekthøgskole, Sted:  Sandviksboder 59-61a, lørdag 8.september, klokken 11-14.

Bygging av en Sandviksbod, lærere og studenter fra BAS bygger og diskuterer, Sted: Mellom Neumann Bygg og Norges Fiskerimuseum, Sandviksboder 23,  i Sandviken. Lørdag 8. og søndag 9. september fra klokken 11.00.