Arkitektenes Fagforbund (AFAG) holder branjse-og jobbsøkerkurs for studentmedlemmer på BAS

Torsdag 18. januar kl. 1700 kommer AFAG for å snakke om overgangen fra student til arbeidstaker i denne bransjen. Arrangementet holdes i store auditorium på BAS. Les mer om påmelding og medlemskap.Hva skal man tenke på når man søker jobb som arkitekt eller designer? Hva kjennetegner din bransje, og hvilke muligheter har du som ferdigutdannet? Hvordan skal du finne din rolle som arkitekt? 

Torsdag 18. januar inviterer vi i Arkitektenes Fagforbund (AFAG) til bransje- og jobbsøkerkurs for studentmedlemmene våre. Vi kommer til å snakke om overgangen fra student til arbeidstaker i akkurat denne bransjen, hva som kan være viktig å tenke på, og hvordan vi i AFAG kan bistå dere i denne prosessen og i fasen som arbeidstaker. 

Arrangementet blir holdt i store auditorium på BAS og vi serverer mat og drikke. Du melder deg enkelt på ved å sende en epost til eli@afag.no med navn og studiested. Vi gleder oss! 

Er du ikke medlem i AFAG? Du melder deg enkelt inn her: http://afag.no/bli-medlem 

Hilsen oss i Arkitektenes Fagforbund (AFAG) 

----
Arkitektenes Fagforbund (AFAG) er fagforbundet for deg med mastergrad i arkitektur, design, eller tilsvarende. Vi jobber aktivt for at du skal ha den lønnen og den respekten du fortjener som arkitekt- eller designstudent.