3. klasse jobber på Nordnes

3. året på BAS gjør i disse dager undersøkinger på Nordnes i forbindelse med kurset om urban deltagelse "Nordnesness". Kurset blir avsluttet med "Event(s) på Nordnes i forbindelse med Park(ing) Day 16. september.

OM PARK(ING) DAY
https://www.facebook.com/events/1520046284688119/

 

FREDAG 16 SEPTEMBER 09.00-24.00

På den internasjonale Park(ing) day - Park(erings)dagen - inviterer vi gode krefter i byen til å vise seg fram på byens parkeringsplasser! Lag en stunt-park noen timer på en parkeringsplass og vis fram andre måter en kan bruke arealene på dersom vi får færre biler i byen.

Mer informasjon om ideen bak Park(ing) day:
www.parkingday.org

Hvem kan delta?
Alle organisasjoner og lag, kunstnere, designere, studenter - alle som vil være med å synliggjøre et mer menneskelig liv i byen.

Oppfordringen om å delta på Park(ing) day i Bergen kommer fra partnerne i Bergensprogrammet, som årlig arrangerer den Europeiske Mobillitetsuken i Bergen.

Hvordan går jeg fram?
Finn en egnet ledig parkeringsplass, betal for parkeringen på vanlig måte, og rigg dere til! På vanlige avgiftsplasser betaler en i automat eller app, og må være forberedt på å vise fram gyldig betaling. I boligsoneområder kan en kjøpe et "skrapekort" som gir mulighet for gjesteparkering i sonen. Dette kjøpes hos Trafikketatens servicesenter i Neumannsgate 1, 2. etasje. Send oss en melding på facebooksiden til Mobilitetsuken i Bergen om hvem dere er, hva dere planlegger og hvor.